Nieuwsbrief

Januari 2020

Beste leden,

Hierbij een nieuwe stijl nieuwsbrief. In het kader van duurzaamheid en digitalisering, zullen we in de toekomst op deze wijze nieuwsbrieven rondsturen. Mocht je input willen leveren, reclame willen maken of andere zaken willen delen kun je deze delen met onze secretaris.

We zijn als nieuw bestuur vol goede moed begonnen. Zie voor de gezichten en functies ‘over ons’.

Ook komend jaar kunnen we weer verder in de Kamperfoelieschool aan de Delta. We hebben het contract met de school verlengd.

Ook is Kees druk bezig met zijn opleiding tot kaderinstructeur, zodat we hopelijk al in 2020 weer 2 kader instructeurs hebben.

Voor de hulpverlening zijn we steeds op zoek naar hulpverleners. Heb je nog wat tijd, wil je echt werk doen in plaats van trainen met een Lotus geef je dan op als Evelijn je een mail stuurt. Doe je het voor het eerst geef dit op. Je staat er niet alleen voor. Gelukkig hebben we een goede samenwerking met de EHBO-afdeling van Eemnes.

Vorig jaar hebben we ingestemd met de nieuwe statuten. Wij waren in de verwachting dat dit allemaal snel zou verlopen. Het hoofdkantoor van de KNV EHBO heeft toegezegd dat voor het einde van het jaar de statuten worden gepasseerd bij de notaris. We zijn in blijde verwachting.

Als reminder de mededeling dat de komende training EHBO op één dag is gepland op 1 februari 2020. Je kunt dit natuurlijk ook in het programmaboekje EHBO vinden.

Niet op onze site, maar wel met jullie te delen: deze op internet gevonden Hulp kaarten.

Lijkt het je leuk om Lotus acteur te worden, dan kun je informatie vinden op de site van onze Lotus acteurs: GTG Groep. Wil je hier wat mee, kom dan naar de instructeur en/of lotus acteurs.