Nieuwsbrief voorjaar 2020

Beste leden,

Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2020.

Nieuwjaarsreceptie

De nieuwjaarsreceptie was een succes. Met een groot aantal leden hebben we kunnen proosten op het nieuwe jaar. Een goed begin van een nieuw jaar waar we nog veel zouden beleven…

EHBO op één dag

EHBO op één dag was goed bezocht, ongeveer 15 leden hebben er weer voor gezorgd dat hun diploma weer een jaar geldig is.

Ganzenbord

Op maandag 10 februari hebben Annemarie, Hans en Kees het gemis aan de diagnosetest meer dan gecompenseerd. Meer dan twintig leden speelden fanatiek ganzenbord. Na elke worp met de dobbelstenen kreeg een groepje een praktische of theoretische opdracht waarmee ze hun kunnen op EHBO gebied konden tonen. Er waren al paaseieren, fris, koffie, thee en koek.

Statuten

De statutenwijziging begint een erg lang verhaal te worden. In december ontdekte de notaris dat wij een nieuwe secretaris hadden, dus moest Rob weer allemaal formulieren tekenen. In januari zou alles rond zijn. Eind maart kregen we een bericht dat de notaris heel druk was, last had van personeelswisselingen, maar dat het echt door zou gaan. Wij wachten weer even af.

Van de penningmeester

Onze penningmeester meldt dat velen van jullie reeds hun contributie betaald hebben maar nog niet iedereen. Graag wil zij jullie op het hart drukken jullie mailbox na te kijken. Als het goed is hebben jullie digitaal een factuur mogen ontvangen. Gaarne ontvangen wij de contributie 2020 zo spoedig mogelijk.

Algemene Ledenvergadering

Het zit er dit voorjaar niet meer in dat we een algemene ledenvergadering kunnen gaan houden. Na de zomer hebben we weer nieuwe kansen. Er is een noodwet aangenomen die ons de mogelijkheid geeft om de algemene ledenvergadering online te houden. Het bestuur beraadt zich nog op deze mogelijkheid.