Bedankje hulp bij Triathlon

Beste hulpverleners,

Ik wil jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor jullie geweldige inzet tijdens de Triathlon Huizen 2019.

De teamspirit was geweldig en ondanks het warme weer heeft iedereen hard gewerkt. Wij hebben er met zijn allen voor gezorgd dat alle deelnemers gezond naar huis zijn gegaan. Zonder onze aanwezigheid was dat niet gebeurd. We hebben met zijn allen het verschil gemaakt. Een artikel over de inzet staat op de website van EHBO Eemnes. Klik hier.

Ieder van jullie was een radertje in een soepel lopende machine. Als er één radertje had ontbroken dan had de hulpverleningsmachine niet gedraaid. Met de hulp van de EHBO’ers, onze assistent, de ambulanceverpleegkundige en de arts hebben we de triatleten optimale zorg verleend.

Ik ben trots dat ik als Medisch Coördinator mocht werken met zo’n groep leuke en gemotiveerde mensen en ik wil jullie bedanken dat jullie EHBO Eemnes (opnieuw) zo positief op de kaart hebben gezet.

Wellicht tot volgend jaar!

Marco Kamphuis

Coördinator Hulpverlening bij Evenementen

EHBO Eemnes